пʼятницю, 1 жовтня 2010 р.

Мілан Обрадовіч: "Програли хорошій команді"


Мілан Обрадовіч: "Програли хорошій команді" 
  
Післяматчові коментарі гравців "Металіста", Андрія Воробея та Мілана Обрадовича.

 

 Мілан Обрадович


Вилучення поламало гру?

Звичайно. Я думаю, чистого вилучення не було, там поруч була ще пара наших гравців. Зараз вже занадто пізно говорити про це.


Швидкий другий м'яч - не встигли перелаштуватися або перший гол вибив з колії?




Знову помилка в середині, втрата м'яча, потім не перебудувалися в обороні... Зламав нас перший гол, а другий все вирішив. Схоже на матч з Дебреценом, але навпаки.

Що не вийшло?




Сьогодні ми отримали футбольний урок. Суперник показав свій клас, вони грають дуже просто. Після другого гола у нас практично не було шансів. Ми намагалися зловити їх на контратаці, але важливо було і не пропустити.

Можна сказати, що ПСВ зіграв в атаці шикарно?

Не сказав би. Вони просто грали у свою гру в своєму темпі. Ми повинні були показати швидкість, а ми її не показали. Тайсон показав пару раз і все. Але це дуже мало для такої гри в Європі. Треба грати 90 хвилин на хорошому рівні

Дощ та мокрий газон завадили?

Ні, немає. Якщо швидкість є, вона показується на будь-якому полі, навіть на піску. Просто, думаю, що ми сьогодні отримали урок.

Відсутність Хав'єра вплинула?

Так, думаю вплинула. В останніх іграх він виглядав добре. Коли команда втомлюється, гра не йде, він бере її на себе. Я думаю, що сьогодні крім Тайсона не було гравців, які б брали ініціативу на себе. Практично не було команди. Денис Олійник пару раз постарався, але... Для гри в єврокубках цього дуже мало.

Відсутність Хав'єра - рішення тренера? У нього мікротравма. Дуже важко з такими травмами, заднього м'яза стегна. Можна втратити гравця на півтора-два місяці, приблизно як Марко... Не було сенсу випускати його. Краще пропустити одну гру.

Марко ще не тренується в загальній групі?

Тренується, але готується тільки на Волинь.

Що заважало показувати швидкості - вилучення або просто гра не йшла?

Вилучення, звичайно, психологічно вплинуло. Ну і швидкий другий гол. А чому не показали швидкість - не знаю. Програли хорошій команді, не могли нічого зробити.

Андрій Воробей

Що не вийшло сьогодні?


Важко сказати... Але я хочу подякувати уболівальникам за те, що вони прийшли підтримати нас у таких важких умовах, зібрали повний стадіон. Але ми не виграли, тому, напевно, трошки їх засмутили... Але ще раз від усієї команди говоримо велике спасибі за підтримку.

Вилучення поламало гру?

Напевно. Але я думаю, там не було видалення. Максимум - жовта. Це не той фол, який можна було трактувати, як фол на червону. За рахунку 0:1 в повних складах нам було реально відігратися, а от потім, при 0:2 було вже складно...

Стан поля завадив грі?

Ви бачили, місцями м'яч застрявав. Місцями було нормально. Вода стояла і не йшла, було важко, погодні умови зіграли свій жарт.

Відсутність Хав'єра завадила?

Важко зараз про це говорити. Все-таки, напевно, все зумовило помилкове видалення.

Прес-служба ФК "Металіст"

Немає коментарів:

Дописати коментар