пʼятницю, 1 жовтня 2010 р.

Валерій Газзаєв вкотре визнав, що "так погано "Динамо" ще не грало".

Розплата за зневагу

Програвши у Тирасполі, Валерій Газзаєв вкотре визнав, що "так погано "Динамо" ще не грало". Його ж візаві зазначив, що кияни поставилися до "Шерифа" "трохи зневажливо".

Після другого невдалого матчу в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА, в якому київське "Динамо" зазнало закономірної поразки від "Шерифа" (0:2) головний тренер гостей Валерій Газзаєв багато не говорив.

Привітавши суперника із "заслуженою перемогою", росіянин додав: "Тираспольці переграли нас за всіма показниками. Наша команда так погано, як сьогодні, ще не грала. Тому все, що хочу я зараз сказати - це слова подяки на адресу "Шерифа" і побажання удачі господарям надалі".

Зрозуміла річ, що білоруський наставник чемпіонів Молдови Андрій Сосницький відчував себе незрівнянно комфортніше. "Ми дуже задоволені, що переграли таку амбітну команду. Безумовно, на нашій стороні була вдача, але з таким суперником без неї складно".

"Думаю, що ми діяли достатньо добре, щоб не програти, - додав Сосницький. - А наша перемога стала можливою у тому числі внаслідок того, що "Динамо" поставилося до нас трохи зневажливо. Але це їхні проблеми, у нас же сьогодні свято".

Наразі "Шериф" з трьома очками посідає другу сходинку в таблиці групи , а її лідером настільки ж несподівано став білоруський БАТЕ, який завдав у четвер ніщивної поразки нідерландському "Алкмару" (4:1).

Що ж стосується киян, то вони наступний поєдинок Ліги Європи проведуть 21 жовтня у Голландії, тоді як цієї неділі на них чекає матч 12-го туру чемпіонату України - проти головного конкурента у Прем'єр-лізі донецького "Шахтаря".


©UEFA.com 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар