пʼятницю, 1 жовтня 2010 р.

Чорний день українського футболу

Чорний день українського футболу

Усі три українські представники в Лізі Європи УЄФА поступилися з однаковим рахунком - 0:2. "Металіст" вдома програв ПСВ, динамівці в гостях - "Шерифу", а "Карпати" - "Парі Сен-Жермену".



У другому турі групового раунду Ліги Європи УЄФА усі три українські представники в Лізі Європи УЄФА зазнали фіаско, поступившись із однаковим рахунком - 0:2. "Металіст" у Харкові програв ПСВ, пропустивши обидва голи в першому таймі. Аналогічно виступили київські динамівці в гостях у "Шерифа", а "Карпати" - в матчі з "Парі Сен-Жермен".

Тим часом, миром розійшлися "Манчестер Сіті" та "Ювентус". Матч у Манчестері, який вважався центральним у другому турі, завершився нічиєю 1:1. На швидкий гол Вінченцо Яквінти англійці відповіли влучним ударом Адама Джонсона за вісім хвилин до перерви. У той час як підопічні Роберта Манчіні не змогли повторити свій успіх двотижневої давнини, сімом іншим командам вдалося після двох ігор набрати максимум очок. Серед них лідери групи L "Бешикташ" та "Порту".

Після домашньої перемоги над грецьким АЕКом з рахунком 4:2 із 100% показником набраних балів продовжує боротьбу в турнірі пітерський "Зеніт", котрий після двох ігрових днів забив найбільшу кількість голів серед учасників групового етапу - сім.

Не надто вдалим видався перший матч на чолі "Стяуа" Маріуша Лекетуша, підопічні якого вдома розійшлися миром з "Наполі" - 3:3. Господарі непогано розпочала поєдинок, ведучи у ході зустрічі з рахунком 3:0. Проте італійці все ж зуміли вирвати нічию, забивши третій гол на останній хвилині компенсованого часу - 3:3.

Грегоріо Мансано розпочав роботу біля керма "Севільї" з виїзної перемоги над дортмундською "Боруссією" - 1:0. Лідирує ж у групі J "Парі Сен-Жермен", який упевнено вдома переграв "Карпати" - 2:0. Лісабонський "Спортинг" забив п'ять м'ячів у ворота "Левськи" та очолив групу С. Про ці та інші матчі ви можете дізнатись на UEFA.com та VLADVINICHENKO.BLOGSPOT.COM
©UEFA.com, Влад Вініченко

Немає коментарів:

Дописати коментар