середу, 21 липня 2010 р.

А чи потрібно нам в НАТО?

Взимку мені потрібно було задатись питанням: а чи потрібно нам в ЄС і чи потрібні ми в ЄС; для всеукраїнського конкурсу з євроінтеграції серед старшокласників. На основі матеріалів які знайшов я, мені надали, а також представили інші учасники змагань я зрозумів, як би пародоксально це не звучало, але нам потрібно в ЄС рівно настільки ж, наскільки ми потрібні ЄС. Союз виділяє нам величезні кошти на покращення життя без умови повернення і є основним донором бюджету України... Отже ми теж потрібні в ЄС.

Ви спитаєте: "А до чого тут ЄС?", я вважаю, що з НАТО ситуація таж сама, тобто ми потрібні НАТО, а для чого це вже інше питання.

Для чого нам потрібно в НАТО? На мою суб'єктивну думку, нам членство в НАТО потрібно, як гарантія безпеки і незалежності, насам перед від Росії та Китаю.


У країна має задля безбпеки і покращення життя в усіх його аспектах вступати в як умого більше світових організацій, які можуть бути НАМ корисні, але не варто забувати про власний Сувернітет, безпеку і незалежність.

Рішення такого масштабу має приймати Український нарід, а поки наш нарід не підтримує вступ до НАТО остаточно, то нам туди ще рано, але співпраця не завадить.

Для тих, хто вважае, що НАТО керується США: хочу сказати, що більшість країн членів НАТО - члени ЄС, який, як відомо американцям і європейцям є головним конкурентом США у багатьох сферах, насамперед економіки, науки, освіти... Штаб-квартира НАТО знаходиться у Бельгії - країні засновниці ЄС. Більшість пісткомунистських держав європи вже є або членами НАТО, або претендують на членство, це країни прибалтії, та колишньої Югославії.

Робіть з цього висновки самі, дякую за увагу.
Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар